Οργονίτες - Ενεργειακές Κατασκευές & Θεραπείες 6906-919227  info@energy-therapy.gr
banner-pyramida2-sbanner-pyramida-new2-s

Πυραμίδα Προστασίας Χώρου από Ενεργειακή & Γεωπαθητική Μόλυνση

Δείτε τη συλλογή
banner-prothesis-newbanner-prothesis-s-new

Ενισχυτής Πρόθεσης

Δείτε τη συλλογή
banner-souver-newbanner-souver-new-s

Ενεργοποιητής Τροφίμων – Ποτών

Δείτε τη συλλογή
banner-oudeteropoiitis-newbanner-oudeteropoiites-new

Oυδετεροποιητής Ακτινοβολίας για τα Κινητά 4G & 5G

Δείτε τη συλλογή

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ;
Ο πρώτος που κατασκεύασε Οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite® είναι ο Karl Hans Welz. Οι Οργονίτες ουσιαστικά είναι Αιθερικοί Μετατροπείς και Γεννήτριες Θετικής Ενέργειας. Δηλαδή, απορροφούν την αρνητική ενέργεια, την ουδετεροποιούν και την μετατρέπουν σε θετική, εκπέμποντας την, συνεχώς στον χώρο που τοποθετούνται, καθώς και στα άτομα που ζουν μέσα σ΄ αυτόν.

Συγκεκριμένα οι Οργονίτες:

  • Προστατεύουν από Ενεργειακή & Γεωπαθητική Μόλυνση σε χώρους και άτομα
  • Ξεμπλοκάρουν τα Τσάκρας, ενισχύουν & θωρακίζουν την Αύρα
  • Ουδετεροποιούν την ακτινοβολία από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές (κινητά, ασύρματα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας 4G & 5G)
  • Mετουσιώνουν την αρνητική ενέργεια από το φαγητό, τα ποτά, τα προϊόντα κ.α.
  • Ενισχύουν την Πρόθεση του ατόμου & φέρνουν θεραπεία σε μέρη του σώματος

Το Εργαστήριο «Φωτεινή Ενέργεια, Καθαρή Ζωή» είναι εδώ και δέκα χρόνια το πνευματικό εργαστήριο μου (Νίκος Μύτικας) που μέσα σ΄ αυτό υλοποιώ τις εμπνεύσεις, ιδέες, μέσα από πνευματική – αγγελική καθοδήγηση που λαμβάνω. Έτσι ακολουθεί ο σχεδιασμός και η παραγωγή καινοτόμων ενεργειακών Χειροποίητων κατασκευών/οργονίτες, μέσα από Δυνατή Πρόθεση για Προστασία και Σύνδεση με τον Εσώτερο Φωτεινό Εαυτό.

Τα Υλικά επιλέγονται μέσα από Διαισθητική, Πνευματική Διαλογιστική Διαδικασία και Ενεργοποιούνται με ειδικούς Κβαντικούς Διαλογισμούς και μέσω Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας. Συνήθως αποτελούνται από καθαρό ομοιόμορφο ΧαλκόΚρυστάλλους Διαμάντι Hermiger XαλαζίεςΣύμβολα Ιερής ΓεωμετρίαςΡητίνηΘετικές Προθέσεις και Δονήσεις Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας. Όλα τα καλούπια είναι προϊόντα ακρίβειας των σχημάτων και της άριστης λειτουργικότητας τους.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.